Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Met Ideal betalen geeft geen extra kosten.

meer INFO

 

 


 

- overmaking vooraf

U maakt via telebankieren het bedrag van de orderbevestiging vooraf over naar ikklus. Vermeld daarbij altijd uw klantnummer en het ordernummer. Na ontvangst van de betaling wordt uw order in behandeling genomen.

Bankgegevens:

IBAN: NL38RABO 0315 781319
BIC: RABONL2U

 


 

Klarna

 

Bij Klarna vinden wij e-commerce het mooiste is wat er is. Wij vinden echter ook dat er nog veel verbeterd kan worden aan de veiligheid en het gebruiksgemak van de handel op het internet. Vooral voor de mensen die winkelen. Daarom hebben wij eenvoudige en veilige betaalmethoden ontwikkeld die helemaal werken zoals jij dat wilt.


Veiligheid

Welke optie je ook kiest, je ontvangt altijd eerst het product en betaalt pas daarna. Op die manier weet je zeker dat je betaalt voor datgene wat je daadwerkelijk hebt besteld. Bovendien hoef je nooit gevoelige informatie zoals rekeningnummers en creditcardgegevens door te geven als je met Klarna winkelt.


Eenvoud

Met Klarna kun je winkelen waar en wanneer je wilt. Om een aankoop te doen, heb je namelijk alleen maar informatie nodig die je altijd bij je hebt of uit je hoofd weet. Op die manier heb je geen last van ingewikkelde registratieprocessen en hoef je niet inloggen..


Eerst het product thuis – dan pas betalen

Eerst het product thuis ontvangen en achteraf pas betalen lijkt misschien vanzelfsprekend. Maar gek genoeg zijn er niet veel betaalmethoden binnen de e-commece waarbij dit kan. Klarna heeft dit probleem opgelost. Als je ervoor kiest om met ons te winkelen, krijg je altijd het product eerst thuis en hoef je pas daarna te betalen. Op die manier weet je altijd zeker dat je betaalt voor datgene wat je daadwerkelijk hebt besteld.

Met Klarna hoef je nooit te betalen voor iets wat je nog niet hebt ontvangen. Als je met je credit card of e-wallet betaalt, is dat wel anders. Het is bijvoorbeeld handig als je niet zeker over je aankoop bent en erover denkt om het product te retourneren.


Zekerheid

Als je met Klarna winkelt, heb je altijd 100% zekerheid. Naast het feit dat je nooit gevoelige informatie hoeft door te geven, weet je dat je altijd bij een veilige winkel winkelt als je voor Klarna kiest. De winkels die Klarna aanbieden, moeten ethische regels hanteren en onze eisen naleven, zodat je altijd veilig en eenvoudig kunt winkelen.


Al je aankopen op 1 factuur

Als je niet maandelijks allerlei verschillende facturen wilt ontvangen is Klarna Account een goede optie. Naast het feit dat je voor alle aankopen per maand slechts één factuur ontvangt, bespaar je ook op eventuele factureringskosten. Je betaalt altijd aan het einde van de maand, zodat je kunt betalen als je salaris binnen is. Bovendien bepaal je altijd zelf hoe je wilt betalen. Alles in één keer of elke maand een beetje.


In je eigen tempo betalen

Soms is het handig om in je eigen tempo te kunnen betalen. Daarom kun je met Klarna er altijd voor kiezen om je aankoop in delen te betalen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een lager bedrag dan het totaalbedrag betalen. Je aankoop wordt dan automatisch omgezet in een deelbetaling (Klarna Account). Naast het feit dat je dan alle aankopen op één overzichtelijke factuur verzamelt, kies je ook zelf hoe je wilt betalen. Alles in één keer of elke maand een beetje.

Betalen met Klarna kost een percentage van de aankoopsom. Dit om de kosten voor Klarna te dekken.


Klik HIER voor meer info

 


 

Voor onze buitenlandse klanten is er alleen de mogelijkheid om te betalen via betaling vooraf. (vanuit Duitsland is Klarna mogelijk)


STEL EEN VRAAG
Naam
E-mailadres
Vraag
Verzenden