€ 74,95

€ 67,46

Levertijd: 1-2 dagen werkdagen

Samenvatting

De Einhell TC-TS 820 is een compacte en praktische tafelcirkelzaag voor het gebruik bij verschillende zaagwerkzaamheden. Gebruik de tafelcirkelzaag bijvoorbeeld bij het maken van lengte- en hoeksneden in massief hout, vezelplaten en tal van soortgelijke materialen.

Door het kantelbare zaagblad biedt deze machine je een grote mate van flexibiliteit bij het uitvoeren van zaagwerkzaamheden. Met de krachtige 800 Watt motor in deze tafelcirkelzaag is het mogelijk om optimale zaagresultaten te behalen. De machine helpt je bij het maken van lengte- en hoeksneden in huis, garage of werkplaats, waarbij sterk uiteenlopende materialen kunnen worden gebruikt. Het zaagblad van deze machine is naar links kantelbaar over een hoek van 0 tot 45 graden. Op de zaagkast vind je een handige hoekschaalverdeling, om de zaaghoek snel en nauwkeurig in te kunnen stellen.

De hoogwaardig gelakte zaagtafel beschikt over zeer goede glijeigenschappen, waardoor het heel eenvoudig is om voorwerpen te geleiden tijdens het zagen. Deze tafelcirkelzaag beschikt over een parallelle aanslag met twee aanslaghoogtes, voor de geleiding van je werkstuk. Daarbij kent de machine een verstek- en dwarsaanslag voor het maken van verschillende soorten sneden.

Om de werkplaats schoon te kunnen houden tijdens het uitvoeren van zaagwerkzaamheden, beschikt de tafelcirkelzaag over een stofzuigeradapter. Veilig werken met deze tafelcirkelzaag wordt bevorderd met de schuifstok, die aan de zijkant van de machine kan worden opgeborgen in een handige houder. Standaard wordt er een zaagblad (diameter van 200 millimeter, 24 tanden) met hardmetaal beklede tanden met de machine meegeleverd. Dit zaagblad maakt het mogelijk om zaaghoogtes tot maximaal 43 mm te bereiken.

Productspecificaties

Merk Einhell
Lengte -
Levertijd 1-2 dagen
Uitvoering -
Materiaal -
Artikelnummer 1092944
Inhoud -
EAN 4006825590784

Schrijf een review over dit product

U plaatst een review over : Einhell Classic zaagtafel TC-TS 820

Met hoeveel sterren beoordeeld u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Uw beoordeling